Bevragingen & bestellingen

Boek Eerste Hulp bij financiële moeilijkheden

In samenwerking met uitgeverij Politeia heeft dyzo volgend boek geschreven: Eerste hulp bij financiële moeilijkheden - een praktische kijk op de nieuwe insolventiewetgeving.

Koop online, en steun Dyzo.

Je kan Dyzo iets laten verdienen terwijl het jou niets kost. Dat is mogelijk dank zij een overeenkomst tussen Dyzo en de firma Trooper.

Hoe werkt het ?

Dyzo zoekt vrijwilligers

Vlaanderen heeft 30.000 ondernemers die het moeilijk hebben om hun zaak te redden. Elke hulp is welkom, en daar wringt het schoentje : juist wie hulp nodig heeft, geraakt er niet aan.

Ombudsman gerechtsdeurwaarders

Sedert september 2018 is het mogelijk kosteloos onafhankelijke informatie in te winnen over het optreden van een gerechtsdeurwaarder. De wettelijke bepalingen hierover zijn ingewikkeld en toegankelijke uitleg is schaars.

Investeer in ondernemers in moeilijkheden

Het kosteloze, discrete en deskundige aanbod van Dyzo bereikt jaarlijks duizenden ondernemers in nood. Met ruimere middelen is nog meer ondersteuning voor een ruimere groep mogelijk. Dyzo werkt zeer efficiënt omdat ze in belangrijke mate steunt op de vrijwillige inzet van ervaren ondernemers.

Pagina's