Solliciteren als kandidaat voor een vacature bij Dyzo

In de maand juli 2019 werken er 13 personen als werknemer bij Dyzo vzw. Er zijn geen openstaande vacatures op dit moment.

Wil je ons team versterken, solliciteer dan spontaan bij Dyzo. Er is namelijk nog een massa werk te verzetten in onze sector, maar helaas zijn de middelen beperkt.

Als je spontaan sollicitereert, verwacht wel niet teveel, onze organisatie is nog klein, maar je weet natuurlijk nooit. Ervaring in het werken met ondernemers strekt tot aanbeveling. Met een opleiding in de menswetenschappen, economie of juridische zaken maak je meest kans. Een coöperatieve geest, bereidheid tot avondwerk en vertrouwd zijn met courante bureautica zijn ook van belang. Solliciteer met een motivatiebrief, een curriculum vitae. Je mailt dit naar info@dyzo.be.

Als je sollicitatie meteen ook een subsidiekanaal met zich meebrengt liggen jouw kaarten een stuk gunstiger : 

  1. Is je OCMW bereid je tewerk te stellen om je in regel te krijgen voor de werkloosheidsuitkeringen, en mag je dat werk voor Dyzo presteren ? Dyzo kan werk voor jou in eigen streek organiseren. (Dit systeem heet in OCMW jargon : artikel 60.)
  2. kreeg je van de VDAB een rugzakje mee om je tewerkstelling te stimuleren ? Vermeld dit in je CV.
  3. Werk(-te) je voor een bedrijf dat je laat thuisblijven met behoud van wedde ? Dyzo kan jouw talent waarderen en je bewijst jezelf en de samenleving een dienst.

Zoek je geen job als loontrekkende, maar wil je je wel vrijwillig inzetten voor Dyzo, volg dan de link met info over werken als vrijwilliger voor Dyzo.

Samenwerken met Dyzo Menulink: