Vrijwilligerswerk

Dyzo zoekt vrijwillige medewerkers - in 't kort

Dyzo biedt kosteloze en discrete ondersteuning aan zelfstandigen in (dreigende) moeilijkheden. Onze vzw heeft hiervoor 9 medewerkers in dienst.

Vrijwilligers gezocht - uitgebreid

Om ondernemers in moeilijkheden een degelijke eerstelijnsopvang te bieden kiest Dyzo bij het werven van nieuwe vrijwilligers bij voorkeur voor ervaren ondernemers of voor professionals die dicht bij het ondernemerschap staan. Zo zorgen we ervoor dat beide gesprekspartners in een hulpverlenend ges

Hoe ziet het engagement van de vrijwilliger er uit?

De vrijwilliger van de eerste lijn zal vooral goed luisteren naar de klant en zeer discreet omgaan met die informatie. Pas dan zal hij/zij werk maken van concrete stappen naar een oplossing. Als je voldoet aan volgende kenmerken ben je wellicht de persoon die we zoeken :

Wat drijft een vrijwilliger van Dyzo?

Niet-economische motieven versterken de Vlaamse economie. Vrijwilligers zijn een essentiële sleutel in dit gebeuren. Zij zijn gedreven door uiteenlopende motieven, en tonen aan dat ook in de ondernemerswereld niet alles rond centen draait.

Combinatie vrijwilligerswerk en ziekteuitkering, stelsel zelfstandigen is mogelijk

Op 5/9/7 verscheen in het Belgisch staatsblad, met wat vertraging : een bepaling die uitdrukkelijk bevestigt dat zelfstandigen vrijwilligerswerk mogen combineren met het genot van een uitkering wegens werkonbekwaamheid.

Pagina's