Nieuwe kans na faillissement - project met Impulskrediet

Project 'Tweede kans en een impuls voor een nieuwe start'

Een faillissement hoeft helemaal niet het einde te betekenen voor jou als ondernemer. Het betekent zeker ook niet dat je niet opnieuw mag starten met een eigen zaak. Het zal wel niet gemakkelijk zijn om een kredite te verkrijgen bij de bank. Helemaal niet als je op de zwarte lijst staat of je in schuldbemiddeling zit. Kredietaanvragen zullen meestal geweigerd worden.

Je kan zeker eens langsgaan bij Impulskrediet. En zo kan je misschien toch nog een krediet voor je tweede kans bekomen.

In het project werkt dyzo samen met impulskrediet. Impulskrediet is een initiatief van Hefboom, een organisatie die  wil bijdragen tot een sociale en duurzame samenleving. Dat doet ze door financiële middelen van individuele personen en organisaties te investeren in reële projecten in de sociale en duurzame economie. Met managementadvies en dienstverlening allerhande draagt Hefboom bovendien actief bij tot het goed bestuur en het goed functioneren van deze organisaties.

Dyzo en Impulskrediet organiseren samen seminaries, workshops en informatiesessies die ondernemers helpen om ondanks hun problemen toch verder te ondernemen. Het gaat dan om sessies zoals “Krediet geweigerd, wat nu?”, “Ondernemen na faillissement” of “Doorstarten en herstarten”.