Regionale bijeenkomst van Dyzo Case Study 15 en 21 februari 2018

Deze bijeenkomsten zijn voorbehouden aan genodigden. Ze zijn voornamelijk bestemd voor vrijwillige medewerkers aanvaard na een selectieprocedure en personeelsleden van Dyzo, maar ook andere belanghebbenden die het lot van ondernemers in moeilijkheden kunnen verbeteren kunnen uitgenodigd worden. Inschrijvingen van anderen zullen geweigerd worden.

 

Case Study: 15 en 21 februari 2018

 

Dyzo verwacht je op volgende case-study bijeenkomst. Elke Dyzo-medewerkers pakt zijn dossiers een beetje anders aan. Daardoor valt er altijd iets te leren van elkaar. Dat is ook hard nodig, want alles verandert snel en weinig zaken worden eenvoudiger. Je kan vrij kiezen of je naar het Westen dan wel naar het Oosten van Vlaanderen gaat.

 

Datum

Plaats

Uur

Maaltijd

15/02/2018

'De Savarin'  Sint Jobstraat 77    3550 Heusden- Zolder

16u00-19u00

17u00

21/10/2018

'De Max’, Stationsplein 6A  8500 Kortrijk

Code deur: 4 x drukken op middelste knop , 1x drukken op knop rechtsonder

16u00-19u00

 

17u00

Het bijwonen van deze bijeenkomst heeft volgende voordelen :

Je leert de mensen kennen die aan hetzelfde zeel trekken ten voordele van ondernemers in moeilijkheden. Er komen regelmatig nieuwe medewerkers bij.
Je kan er je blik verruimen op mogelijke uitwegen voor je klanten.
Je leert er diensten kennen die hun nut bewezen hebben als tussenpersoon of als mede-oplosser van de uitdagingen waar we voor staan.
Je kan er terecht met zaken waarop je vastloopt.
Als je een succes boekt waar anderen op vastlopen, kan je de groep vooruit helpen door je inzichten te delen. Je merkt er dat ook anderen worstelen met de uitdagende taak die we op ons genomen hebben

Schrijf u in voor 12  februari met onderstaand formulier

Google Map: