Opleiding lokale welzijnswerkers

Wil je in jouw team een opleiding inrichten over een thema dat verband houdt met ondernemers in moeilijkheden ? Dit verhoogt de efficiëntie van een sociale dienst in de behandeling van vragen van ondernemers in moeilijkheden.

Dyzo levert docenten met heel wat ervaring over het onderwerp naar keuze. Zij zijn in staat om een praktische aanpak voor een ingewikkeld probleem binnen het bereik van beroepskrachten zonder specifieke voorkennis te brengen. Hun lesmateriaal is up to date en doorweven van tal van voorbeelden. Er zijn ook speciale oefenmodules beschikbaar voor wie maar af en toe met een probleem te maken krijgt.

Inrichters zorgen voor datum, ruimte en een groep belangstellenden. Er is keuze uit 14 modules van telkens 3 uur. Een opleidingsmodule is altijd betalend. Ook teams van een OCMW dat al een samenwerkingsakkoord met Dyzo heeft waarderen dergelijke kennismaking. Dyzo staat open voor suggesties over thema's die nog niet in onderstaande lijst zijn opgenomen.

Dyzo mikt met haar opleidingen op groepen samengesteld uit maatschappelijk werkers van OCMW of CAW, van sociale diensten van ziekenhuizen, hogescholen, of uit boekhouders, accountants, advocaten, gerechtsdeurwaarders, enzovoort.

Populairste thema's uit ons gamma :

  1. Inkomensonderzoek bij een actieve zelfstandige
  2. Sociale zekerheid voor ondernemers in moeilijkheden
  3. Faillissement als schuldoplossing

Download hier de lijst van de beschikbare opleidingsmodules van Dyzo en bijhorende prijsinfo.

20% KORTING : Organisaties die een samenwerkingsakkoord afgesloten hebben met Dyzo (of Efrem) krijgen 20% korting op onze opleidingsmodules.

Vul het webformulier hieronder in en u wordt gecontacteerd voor de praktische afspraken die komen kijken bij het inrichten van een opleiding in samenwerking met Dyzo vzw.

Dyzo laat je kiezen uit 14 modules. Je keuze is indicatief, daar kan je later nog op terugkomen.
Organisaties die een samenwerkingsakkoord afsloten met Dyzo vzw (voorheen Efrem vzw) hebben recht op korting op opleidingen ingericht in samenwerking met Dyzo. Geef aan of uw organisatie zo'n akkoord heeft, of zal hebben op het moment van de opleiding.
(Voorbeeld : maart 2017, september 2017)
Geef aan in welke periode de opleiding bij voorkeur zou moeten doorgaan.